Sinne & Wille

Klankpraktijk

Klankreis

De klank neemt je mee op een reis in jezelf


Even lekker ontspannen, alles loslaten en genieten van de klanken van klankschalen, gong, koshi’s en andere klankinstrumenten. Ook gebruik ik de klanken van mijn stem om de andere klanken aan te vullen. Tijdens deze meditatieve klankreis kom je in een diepe ontspanning en wordt je aandacht naar binnen gericht. Het dagelijkse leven met haar stress en beslommeringen komt wat verder van je af te staan. Lichaam en geest worden aangeraakt om tot rust te komen. Een moment om te onthaasten.

Liggend onder een dekentje onderga je een stroom van klanken afgewisseld met stilte. Elke cel van je lichaam wordt door de klanken en trillingen aangeraakt. Alles komt in stroming en dingen die vastzaten kunnen vrijkomen. Laat het maar gebeuren. Een bijzondere beleving. De klankreis duurt ongeveer een uur en na de tijd is er gelegenheid om bij een kopje thee te delen wat je hebt ervaren.


Vanaf 4 personen is een klankreis te boeken. Neem zelf een (yoga)matje mee om prettig op te liggen. Dekens en kussens zijn beschikbaar.